Økovennlige Costa Rica

Rundreise 11 dager / 10 netter

San Jose | Lapa Rios | San Ramon | Punta Islita
Rundreisen starter i San Jose og fortsetter til Santa Barbara i Heredia-provinsen. Videre går turen til det fantastiske økoturisme-prosjektet Lapa Rios Ecolodge i Puntarenas-provinsen. Så er det videre til Villa Blanca Cloud Forest Hotel som ligger i Los Angeles-reservatet ved San Ramón. Her kan du delta på fellestur til El Silencio Cloud Forest. Reisen avsluttes på Hotel Punta Islita, som ligger på halvøya Nicoya.

Alle våre reiser går med rutefly og legges opp etter den enkelte kundes ønsker. Benytt gjerne reiseruten som den er, eller be oss om å tilpasse reisen etter deres ønsker for andre romtyper eller et annet antall netter. Vi har selv besøkt alle stedene vi tilbyr.Dag 1
Transfer fra den internasjonale flyplassen til hotellet i San Jose.  Overnatting i juniorsuite på Finca Hotel.

Finca Rosa Blanca: Hotellet ligger i Santa Barbara de Heredia, 15 minutter fra Juan Santamaria internasjonale flyplass. Dette arkitektonisk særpregete designhotellet har ni forskjellige gjesterom. Alle rommene er dekorert med originale veggmalerier, og har en spektakulær utsikt over den omliggende vegetasjonen. Hva bærekraftig turisme angår, har hotellet den høyeste klassifisering i Costa Rica. Det serveres kreativt tilberedt mat, med friske produkter fra egen fruktplantasje, organiske drivhus og krydderhage. Hotellet har svømmebasseng, jacuzzi, ping pong-bord, bibliotek, internettilgang, riding, samt guidete turer på eiendommens egne stier.
Dag 2
Frokost på hotellet. Guidet transfer til den lokale flyplassen. Lokalfly fra San Jose til Puerto Jimenez. Ved ankomst arrangeres fellestransport fra flystripen til Lapa Rios Ecolodge, der middag er inkludert. Standard rom.

Lapa Rios Ecolodge: Hotellet ligger i et privat naturreservat som omfatter over 4.000 mål regnskog. Fra Lapa Rios Ecolodge har man utsikt over det uberørte punktet der Golfo Dulce møter Stillehavet. Hotellets arkitektur er tilpasset den omliggende regnskogen og de nærliggende strendene. Hovedhuset og bungalowene ligger langs tre småhøyder, og er forbundet med trapper og stier. De seksten romslige bungalowenes skånsomme plassering understreker inntrykket av ro og fred.
Hotellet tilbyr vandringer i regnskogen, fugletitting og surfing, såvel som massasje og yoga. En fantastisk pool, og en gourmetrestaurant i verdensklasse, setter prikken over íen. Lapa Rios er et økoturismeprosjekt som beviser ordtaket om at “en skog som blir stående, er mer verd enn en som hugges ned”.
Dag 3
Frokost på hotellet. Felles vandretur på Osa-stien. Lunsj og middag på hotellet er inkludert. Overnatting i standard rom.
Dag 4
Frokost på hotellet. Dagen til egen disposisjon, gled deg over å være i den vakre tropiske regnskogen. Lunsj og middag på hotellet er inkludert. Overnatting i standard rom.
Dag 5
Frokost på hotellet. Felles transport til Puerto Jimenez-flystripen, lokalfly til San Jose. Ved ankomst vil en privatsjåfør kjøre deg til San Ramon-området. Ettermiddagen til egen disposisjon. Overnatting på Villa Blanca Hotel, i deluxe Casita rom.

Villa Blanca Cloud Forest Hotel: Hotellet ligger i Los Angeles Cloud regnskogreservat, i utkanten av San Ramon. Eiendommen omfatter 24 superior casitas (hytter), fem luksus-casitas og fem bryllupssuiter. Samtlige rom har veranda eller markterrasse, peis, telefon, radio/vekkeklokke, kaffetrakter, minibar, safe, og hårtørrer. Deluxe-rommene og bryllupssuitene har også boblebad og separat dusjkabinett. Hotellet har en utsøkt restaurant, lobbybar, spa, TV-rom, konferansefasiliteter, kino, internettilgang, gavebutikk og bryllupskapell. Hotellet dyrker også egne orkideer. Det arrangeres forskjellige turer og aktiviteter for gjestene.
Dag 6
Frokost på hotellet. Delta i fellestur til El Silencio Cloud Forest og opplev dyre- og planteliv i den fuktige tåkeskogen, der skyene ofte henger rett over tretoppene. Ettermiddagen fri. Overnatting i deluxe Casita rom.
Dag 7
Frokost på hotellet. Vår sjåfør henter deg på hotellet og kjører deg til den lokale flyplassen i San Jose. Flytur til Punta Islita. Ved ankomst deltar du i en felles transport til hotellet. Resten av dagen til egen disposisjon. Overnatting på Punta Islita Hotel, i standard rom.Punta Islita: Punta Islita ligger på halvøya de Nicoya, bare 30 minutters flytur fra San Jose, og 20 minutters kjøretur fra deres egen private flystripe. Hotellet har 40 rom: 13 med havutsikt og utendørs jacuzzi, 2 juniorsuiter, 8 casitas og 10 fullt utstyrte villaer. Alle rom har privat terrasse, air condition, kabel TV, telefon, kaffekoker, minibar og baderom med badekar og hårtørrer. Hotellet har også en gourmetrestaurant, bar, pool, spa, tennisbaner, konferanserom, kunstgalleri, bibliotek og parkering. Som medlem at “Small Luxury Hotels of the World”, står hotellet bak et program som oppmuntrer til bevaring av lokale kulturer og naturressurser.
Dag 8
Tropisk frokost på hotellet. Dagen til egen disposisjon. Nyt en rolig dag, eller benytt noen av hotellets aktivitetstilbud. Overnatting på Punta Islita hotel, i standard rom.
Dag 9
Tropisk frokost på hotellet. Dagen til egen disposisjon. Overnatting på Punta Islita Hotel, i standard rom.
Dag 10
Tropisk frokost på hotellet. Fellestransport til den lokale flystripen, der du tar lokalflyet til San Jose. Privat transfer til hotellet. Overnatting i juniorsuite på Finca Rosa Blanca hotel.
Dag 11
Frokost på hotellet. Privat sjåfør henter deg på hotellet og kjører deg til til den internasjonale flyplassen.
Denne Costa Rica-pakken inkluderer:
– 2 netter på Finca Rosa Blanca Hotel
– 3 netter på Lapa Rios Ecolodge
– 2 netter på Villa Blanca Hotel
– 3 netter på Punta Islita Hotel
– Frokost alle dager
– Fullpensjon på Lapa Rios Ecolodge
– Assistanse fra vår representant ved ankomst flyplass
– Spesifiserte fellesturer
– Alle spesifiserte transportetapper, både per bil og fly.
– Alle hotellskatter og avgifter
Ikke inkludert:
- Måltider utenom de som er spesifisert, Costa Rica utreiseskatt ($28,00 p.p.), tips til guider, ekstrautflukter og andre personlige utgifter.
Viktig informasjon:
På lokalflyene og på Lapa Rios-turen kan bagasjens vekt ikke overskride 25 pund (ca. 12 kilo).
OBS: Minimum 2 personer


Ibsen Reiser AS
Gamle Ringeriksvei 125
1356 Bekkestua
Telefon: (+47) 22 83 92 15
Foretaksregisteret NO 994906348 MVA
Les mer om Ibsen Reiser...

Trygghet

RGF logo iata logo

Kvalitet

Når dere reiser med Ibsen Reiser er dere garantert høy kvalitet. Våre vilkår er i henhold til «Alminnelige vilkår for pakkereiser», og vi stiller lovbestemt garanti til Reisegarantifondet.
Les mer om oss...