Kuala Lumpur

Kuala Lumpur

Kuala Lumpur, eller bare KL, er hovedstaden i Malaysia og ligger på den malayiske halvøya. Byen er en smeltedigel av forskjellige folkeslag og religioner med en blanding av historisk og moderne arkitektur. Her finnes alt fra muslimske moskeer, kinesiske templer, hinduistiske helligdommer og kristne kirker til nåtidens store byggverk. I Kuala Lumpur finner dere de himmelragende Petronas-tvillingtårnene og andre høye skyskrapere. Fram til 2004 var tvillingtårnene verdens høyeste bygninger med sine 450 meter. En gangbro 170 meter over bakken forbinder 41. og 42. etasje i de to tårnene. I byen er kontrastene store mellom gammelt og nytt, og her kan dere finne det siste og beste av malaysisk arkitektur, infrastruktur og mat. Kuala Lumpur har også tydelige spor av den britiske kolonitiden, og engelsk språk og britisk kultur har en sterk tilstedeværelse.

KL byr også på shopping for enhver smak, fra de mest eksklusive merkene, via de mer vanlige, til lokale produkter. Byen er rik på opplevelser. Hva med å sette seg på en bar under byens landemerke tvillingtårnene og se på vannshowet på kveldstid? Like i nærheten finner dere også akvariet i Kuala Lumpur Convention Centre (KLCC). Det er enkelt å komme seg rundt i byen både til fots og med taxi. Som i andre store byer er det kø i rushtiden, og skal dere langt av gårde er tog også et alternativ.

Vi anbefaler noen dager på et hotell som har svømmebasseng med utsikt over byen. Følelsen av å ha badeferie midt i en storby er nesten uslåelig!

Reiser som inkluderer Kuala Lumpur

 • Kombinasjon Kuala Lumpur - Penang - Pangkor Laut
  Kombinasjon Kuala Lumpur - Penang - Pangkor Laut

  14 netter fra kr. 54.062,- for to personer i dobbeltrom

  På denne turen ender dere opp på den private øya Pangkor Laut, hvor dere bor på et fantastisk hotell - og også finner en av de vakreste strendene i Malaysia. Men før det blir det spennende dager i storbyen Kuala Lumpur, etterfulgt av noen dager i verdensarvbyen Georgetown, hovedstaden på Penang. Hit valfarter folk blant annet for å spise gatematen som byen er kjent for.
  Les mer...
 • Bryllupsreise til Langkawi - Kuala Lumpur og Pangkor Laut
  Bryllupsreise til Langkawi - Kuala Lumpur og Pangkor Laut

  16 netter fra kr. 71.896,- for dere begge

  Langkawi nevnes ofte som et av verdens fineste reisemål for bryllupsreiser. Hvite sandstrender, flotte hoteller, vennlige mennesker, personlig service og ikke minst god mat, er det som kjennetegner øya. Ta et lite avbrekk fra stranden og dra til Kuala Lumpur. Som en pulserende metropol i kontinuerlig aktivitet, er Kuala Lumpur en by som sitrer av spenning døgnet rundt.
  Les mer...
 • Malaysias østkyst med Redang
  Malaysias østkyst med Redang

  15 dager / 14 netter

  Denne turen er en kombinasjon av storby, spennende natur og badeferie. Turen starter i Malaysias pulserende hovedstad Kuala Lumpur, med sine fargerike bydeler og sammensatte befolkning. Fra storbyen går turen til nasjonalparken Taman Negara. Parken har en av verdens eldste tropiske regnskoger. Blant høydepunktene er en tur mellom tretoppene på en av verdens lengste hengebroer.
  Les mer...
 • Eksklusiv bryllupsreise Langkawi- Kuala Lumpur- Pangkor
  Eksklusiv bryllupsreise Langkawi- Kuala Lumpur- Pangkor

  15 dager / 14 netter
  fra kr. 88.440,- for dere begge

  Denne reisen er basert på vår mest populære bryllupsreisekombinasjon i Malaysia. Vi har beholdt de samme reisemålene, men har valgt ut de mest eksklusive hotellene disse stedene har å by på. Der hvor vår vanlige bryllupsreise benytter meget gode hoteller, er det hoteller i kategorien "verdensklasse" dere her får oppleve.
  Les mer...
 • Kombinasjon Kuala Lumpur - Penang - Langkawi
  Kombinasjon Kuala Lumpur - Penang - Langkawi

  14 netter fra kr. 56.568,- for to personer i dobbeltrom

  Turen starter med et tredagers opphold i Kuala Lumpur, byen som sitrer av spenning døgnet rundt. Reisen går så videre til Georgetown som er hovedstaden på Penang og som omtales som «Orientens Perle». Turen avsluttes med seks netter på Langkawi, med hvite sandstrender, flotte hoteller, hyggelige mennesker, personlig service - og ikke minst, god mat.
  Les mer...


Ibsen Reiser AS
Gamle Ringeriksvei 125
1356 Bekkestua
Telefon: (+47) 22 83 92 15
Foretaksregisteret NO 994906348 MVA
Les mer om Ibsen Reiser...

Trygghet

RGF logo iata logo

Kvalitet

Når dere reiser med Ibsen Reiser er dere garantert høy kvalitet. Våre vilkår er i henhold til «Alminnelige vilkår for pakkereiser», og vi stiller lovbestemt garanti til Reisegarantifondet.
Les mer om oss...