Mauritius

Hvite sandstrender, turkisblått hav, flotte hoteller med fantastisk mat og en overflod av innen- og utendørsaktiviteter. Alt dette gjør Mauritius til et reisemål i verdensklasse. Her kan dere sole dere, gå fotturer, spille golf på mesterskapsbaner, dykke, snorkle, vindsurfe, eller dra på havfisketur og få Blå Marlin og Barracuda på kroken. Ved siden av hvite sandstrender og rolig hav, har Mauritius også flotte fjellformasjoner, frodige sukkerrørsplantasjer, undersjøiske revformasjoner, og krystallklare laguner.

Det milde klimaet, kombinert med enestående mauritisk gjestfrihet gjør Mauritius til et reisemål du ikke må gå glipp av.

10 netter fra kr. 48.289,- for 2 personer, inkludert frokost og middag

En badeferie på Mauritius er en drøm for alle som vil kose seg med god mat og drikke i flotte omgivelser. Hotellene har gjerne flotte SPA og alltid ypperlig service. I tillegg er maten i en klasse for seg selv. Når dere ønsker litt aktivitet, kan dere bl.a. velge snorkling, dykking, vindsurfing, golf eller havfiske.

14 netter fra kr. 78.727,- for 2 voksne og 2 barn, inkludert frokost og middag

Mauritius er perfekt for barnefamilier med sine mange strender og rolige sjø. Vi tilbyr hoteller med et stort utvalg av aktiviteter for hele familien. De mindre barna kan kose seg på stranden, mens de større kan snorkle, stå på vannski, eller benytte en seilebåt. Frokost og middag er inkludert i prisene, og maten er god og variert.

10 netter fra kr. 51.705,- for dere begge, inkludert frokost, lunsj og middag

Mauritius står høyt på manges liste over hvor bryllupsreisen skal gå. Vi har valgt ut noen romantiske hoteller som egner seg godt for å oppfylle drømmer. Disse hotellene ligger alle på fantastiske strender, de har flotte rom - og en atmosfære som vil gjøre reisen til et minne for livet.

14 netter fra kr. 85.357,- for 6 voksne i leilighet med 3 soverom og bad

Bo på Mauritius for en kortere eller lengre periode i en romslig leilighet eller villa rett ved sjøen. Våre leiligheter og villaer er fullt utstyrte, har høy standard og flott beliggenhet. Servicetilbudet står ikke mye tilbake for det som tilbys av hotellene. Man kan for eksempel bestille en kokk som kommer og lager maten, serverer og tar oppvasken.


Ibsen Reiser AS
Gamle Ringeriksvei 125
1356 Bekkestua
Telefon: (+47) 22 83 92 15
Foretaksregisteret NO 994906348 MVA
Les mer om Ibsen Reiser...

Trygghet

RGF logo iata logo

Kvalitet

Når dere reiser med Ibsen Reiser er dere garantert høy kvalitet. Våre vilkår er i henhold til «Alminnelige vilkår for pakkereiser», og vi stiller lovbestemt garanti til Reisegarantifondet.
Les mer om oss...