Maldivene

Ibsen Reiser har fra 2022 også betjent Manta Reiser sine kunder. Manta Reiser har vært pioneren innen skreddersydde pakkereiser fra Norge til Maldivene.

Det er ett sted i verden som alltid dukker opp i tankene når man hører uttrykket "barfotluksus" - Maldivene; et bilde av paradis, med hvite sandstrender og krystallklart vann som strekker seg inn i et kaleidoskop av blå himmel.

Små øyer med svaiende palmer, rene hvite strender og et liv under vann man sjelden har sett maken til. En luksuriøs ferie på Maldivene skuffer aldri. Denne smale kjeden av koralløyer, beliggende utenfor sørspissen av India, har enorme laguner i uendelige nyanser av blå og turkis sjø og et blendende undervannsliv.

Når dere kommer til Maldivene, kommer dere inn i en verden av ro som gir rom for en unik avslapning. Pulversand og krystallklar sjø strekker seg ut mot horisonten. Dette er et sted hvor tiden nesten ser ut til å stå stille, og når sola går ned, er det vanskelig å slå solnedgangen i Det indiske hav.

Gjem dere bort i en nydelig villa, enten på land eller over vannet i en av våre femstjerners-resorter. Her er det muligheter for villa med privat svømmebasseng, glassgulv, og deres egen personlige badestige for å ta en rask dukkert i det varme vannet.

Våre håndplukkede hoteller tilbyr også et stort utvalg av vannsport, inkludert dykking, snorkling, fiske og mer. Men uansett hvor dere bor på Maldivene, vil dere være uthvilte og avslappede når ferien er over. Dette er hva Maldivene dreier seg om - samle tankene og bare nyte.

10 netter fra kr. 81.843,- for to personer med All Inclusive

Maldivene er suverent når man virkelig skal kose seg og koble av fra hverdagen. Her vil dere finne noen øyer som virkelig oppfyller drømmene om paradis, samtidig som mat- og hotellopplevelsene er de aller beste.


Ibsen Reiser AS
Gamle Ringeriksvei 125
1356 Bekkestua
Telefon: (+47) 22 83 92 15
Foretaksregisteret NO 994906348 MVA
Les mer om Ibsen Reiser...

Trygghet

RGF logo iata logo

Kvalitet

Når dere reiser med Ibsen Reiser er dere garantert høy kvalitet. Våre vilkår er i henhold til «Alminnelige vilkår for pakkereiser», og vi stiller lovbestemt garanti til Reisegarantifondet.
Les mer om oss...