Santiago de Chile

Santiago de Chile

Med Andesfjellene skimrende i horisonten hviler Chiles hovedstad Santiago på en innenlands slette, som den femte største byen i Sør-Amerika. Byen er en pussig blanding av moderne skyskrapere og europeisk arkitektur fra attenhundretallet, ispedd noen spanske bungalower her og der. Dette arkitektoniske lappverket preges også av tallrike grøntanlegg, travle markedsplasser og fine gamle torg. Her finner du også noen mindre og likevel imponerende museer, fremragende restauranter, og rikelig med shoppingmuligheter i fotgjengerstrøkene Ahumada og Huerfanos.

Santiago er dessuten sentrum i en region fylt av attraktive reisemål og aktivitetstilbud. Bare 60 km unna er de viktigste skistedene i Sør-Amerika. Like sør for Santiago ligger noen av verdens mest ansette vinproduserende regioner, i form av Maipo-dalens fruktbare vingårder.

5 dager / 4 netters tilvalgspakke fra Santiago

Chile har svært gode naturlige forutsetninger for vindyrking. Beliggenheten mellom Andesfjellene i øst og det kalde Stillehavet i vest gir stort potensiale for kvalitetsvin. De viktigste dyrkingsområdene ligger i Central Valley, som strekker seg mer enn 200 km sørover fra hovedstaden Santiago. På denne turen får du sett den chilenske landsbygden og besøkt flere vingårder.


Ibsen Reiser AS
Gamle Ringeriksvei 125
1356 Bekkestua
Telefon: (+47) 22 83 92 15
Foretaksregisteret NO 994906348 MVA
Les mer om Ibsen Reiser...

Trygghet

RGF logo iata logo

Kvalitet

Når dere reiser med Ibsen Reiser er dere garantert høy kvalitet. Våre vilkår er i henhold til «Alminnelige vilkår for pakkereiser», og vi stiller lovbestemt garanti til Reisegarantifondet.
Les mer om oss...