Curacao

Curacao er den største, folkerikeste og mest allsidige av de tre øyene i vårt program. Øya kan by på over 40 sandstrender med krystallklart vann og et yrende liv under vann. Lokalbefolkningen er vennlige og stolte av sin kultur som er en blanding av nederlandsk, spansk og indiansk. Hovedstaden Willemstad er kjent for sine vakre bygninger fra kolonitiden og det flytende marked med varer fra Venezuela. Velger du å leie bil noen dager kan vi anbefale å besøke øyas nasjonalparker og å oppsøke noen av de mer bortgjemte strendene. En av øyas største attraksjoner er Curacao Sea Aquarium og Dolphin Academy. Her kan drømmen om å svømme med delfiner gå i oppfyllelse. Curacao har et stabilt tropisk klima noe som gjør øya til et helårs reisemål.

- Store norske leksikon.

- Vaksineinformasjon for Curacao.

- Curacao video

14 netter fra kr 37.176,-
for 2 personer med frokost inkludert

Curacao har klart vann, med et undervannsliv som byr på fantastiske muligheter for snorkling og dykking. De hvite strendene er akkurat slik man forestiller seg at en vakker, karibisk strand skal være. Det finnes fortsatt strender og bukter som er uberørte, og som er verdt et besøk. Hovedstaden, Willemstad, består av fargerike bygninger i Nederlandsk kolonistil og har fortsatt et flytende marked, samt en rekke hyggelige restauranter.

14 netter fra kr 52.589,- for
2 voksne og 2 barn med frokost inkludert

Curacao passer for familier på utkikk etter en spennende øy med vakre strender. Her er det noe å finne på for både voksne og barn. Øya er preget av sin nederlandske arv og sin nærhet til Sør Amerika, blandet med karibisk atmosfære. Curacao er populær blant familier og har et bra tilbud av hoteller med store leiligheter og villaer.

10 netter fra kr. 31.518,-
for dere begge, med frokost inkludert

Curacao passer godt for de som vil ha en romantisk ferie med sol og bading. Øya har over 40 strender og noen av de beste hotellene ligger på en av disse strendene. Det finnes også flere uberørte strender og bukter som er verd et besøk. Livet under vann er meget rikt og det er en opplevelse å snorkle og dykke her. Hovedstaden, Willemstad, er også verd et besøk. Her kan en kjøpe frukt fra det flytende markedet, eller spise lunsj på en lokal restaurant.


Ibsen Reiser AS
Gamle Ringeriksvei 125
1356 Bekkestua
Telefon: (+47) 22 83 92 15
Foretaksregisteret NO 994906348 MVA
Les mer om Ibsen Reiser...

Trygghet

RGF logo iata logo

Kvalitet

Når dere reiser med Ibsen Reiser er dere garantert høy kvalitet. Våre vilkår er i henhold til «Alminnelige vilkår for pakkereiser», og vi stiller lovbestemt garanti til Reisegarantifondet.
Les mer om oss...