Mendoza

Mendoza-provinsen ligger i det nordvestlige Argentina. Provinshovedstaden Mendoza er egentlig en liten by med bare rundt 115 000 innbyggere, men med forstedene (Gran Mendoza) øker befolkningen til over en million. Selve byen ligger lunt plassert ved foten av Andesfjellene, og er inngangsporten til et eldorado for friluftentusiaster. Skisportsteder i verdensklassen finnes ved Las Leñas-resorten nær Malargüe, rafting og fotturisme er populært langs Rio Atuel, mens fjellklatrere setter kursen mot Aconcagua, den høyeste fjelltoppen på den vestlige halvkule. Et kolossalt overrislingssystem, skapt av mennesker ved hjelp av elvene Mendoza og Tunuyán, gir liv til jordbruket og vinindustrien. Og det er vinen som virkelig har satt Mendoza på verdenskartet.

Reiser som inkluderer Mendoza

 • Rundreise Buenos Aires - Iguazu - Salta - Cafayate - Mendoza
  Rundreise Buenos Aires - Iguazu - Salta - Cafayate - Mendoza

  18 dager / 17 netter fra kr. 106.100,- for to personer i dobbeltrom

  Rundreise med fire netter i Buenos Aires med tango og utflukt til pampasen hvor dere får oppleve livet på en estancia. Videre til Iguazu for å beskue ett av verdens underverk. Så til Saltas vakre ørkenlandskap og Fjellet med de syv farger. Deretter Mendoza med vin og Andesfjellene. Underveis bor dere på utmerkede hoteller og blir tatt vel vare på av våre lokale representanter.
  Les mer...
 • Buenos Aires – Peninsula Valdes – Mendoza
  Buenos Aires – Peninsula Valdes – Mendoza

  13 dager / 12 netter

  Denne turen tar deg til på østkysten av Patagonia. Her får du oppleve hvaler, delfiner, sjøelefanter, sjøløver og en koloni på over en halv million pingviner. I Mendoza kan du nyte et glass vin på en herregård og se Andesfjellene i horisonten. Du får besøke noen av områdets beste vingårder og nyte et tradisjonelt asado måltid. Turen avsluttes i Buenos Aires der du får besøke de ulike bydelene, oppleve et fantastisk tangoshow, og shoppe i de mange butikkene.
  Les mer...


Ibsen Reiser AS
Gamle Ringeriksvei 125
1356 Bekkestua
Telefon: (+47) 22 83 92 15
Foretaksregisteret NO 994906348 MVA
Les mer om Ibsen Reiser...

Trygghet

RGF logo iata logo

Kvalitet

Når dere reiser med Ibsen Reiser er dere garantert høy kvalitet. Våre vilkår er i henhold til «Alminnelige vilkår for pakkereiser», og vi stiller lovbestemt garanti til Reisegarantifondet.
Les mer om oss...