Ecuador

Reis til Ecuador med ibsen Reiser

Ecuador er et lite land, men med sitt mangfold av kultur, natur og opplevelser utgjør det et konsentrat av hele Sør-Amerika. Folk er vennlige og gjestfrie, klimaet er behagelig og det er overkommelig å oppleve en del av de store kontrastene på ganske kort tid: fra palmekantede strender mot Stillehavet i vest, fruktbare høysletter i Andes og til dampende tropisk regnskog i øst. Og ute i havet lokker Galapagosøyene med sitt særegne fugle- og dyreliv.

Landet grenser mot Colombia og Peru, med Stillehavet i vest. Andesfjellene deler landet i tre regioner: kystslettene, la Costa, fjellene, la Sierra, og Amazonasjungelen, el Oriente. Andes består av to fjellkjeder, en østre og en vestre, og mellom dem ligger høylandet med næringsrik vulkansk jord som har blitt dyrket i flere hundre år. Ti snødekte vulkaner rager mer enn 5000 meter til værs i den nordlige delen av Andesfjellene. Høyt oppe i fjellene flyr kondorene med sine imponerende vingespenn, og inne i Amazonas ligger den tropiske regnskogen med elver og innsjøer, orkideer og sommerfugler, jaguarer, pumaer og tapirer og hundrevis av fuglearter. Men det er ikke bare naturelskerne som finner sitt paradis her. Også adrenalinjunkies har mye å velge i: elverafting, paragliding, fjellklatring, mountainbiking, ridning, zip-lining, fotturer; mulighetene er mange.



Ibsen Reiser AS
Gamle Ringeriksvei 125
1356 Bekkestua
Telefon: (+47) 22 83 92 15
Foretaksregisteret NO 994906348 MVA
Les mer om Ibsen Reiser...

Trygghet

RGF logo iata logo

Kvalitet

Når dere reiser med Ibsen Reiser er dere garantert høy kvalitet. Våre vilkår er i henhold til «Alminnelige vilkår for pakkereiser», og vi stiller lovbestemt garanti til Reisegarantifondet.
Les mer om oss...