Heritance Aarah

Ta med barn og barnebarn på en uforglemmelig ferie!

Det har blitt mer og mer populært å ta med hele storfamilien på reise når et stort jubileum skal feires, eller rett og slett bare for å benytte anledningen mens alle kan. Her har vi satt sammen noen forslag som viser hvordan dette kan gjøres, med indikasjon på hvilke budsjetter som er nødvendige.

Reisemål Slideshow forsiden
Anbefalt for

14 netter fra kr. 78.727,- for 2 voksne og 2 barn, inkludert frokost og middag

Mauritius er perfekt for barnefamilier med sine mange strender og rolige sjø. Vi tilbyr hoteller med et stort utvalg av aktiviteter for hele familien. De mindre barna kan kose seg på stranden, mens de større kan snorkle, stå på vannski, eller benytte en seilebåt. Frokost og middag er inkludert i prisene, og maten er god og variert.
Reisemål Mauritius
Anbefalt for

10 netter fra kr. 48.289,- for 2 personer, inkludert frokost og middag

En badeferie på Mauritius er en drøm for alle som vil kose seg med god mat og drikke i flotte omgivelser. Hotellene har gjerne flotte SPA og alltid ypperlig service. I tillegg er maten i en klasse for seg selv. Når dere ønsker litt aktivitet, kan dere bl.a. velge snorkling, dykking, vindsurfing, golf eller havfiske.
Reisemål Mauritius
Anbefalt for

10 netter fra kr. 81.843,- for to personer med All Inclusive

Maldivene er suverent når man virkelig skal kose seg og koble av fra hverdagen. Her vil dere finne noen øyer som virkelig oppfyller drømmene om paradis, samtidig som mat- og hotellopplevelsene er de aller beste.
Reisemål Maldivene

12 netter fra 44.053,- for to personer, inkludert frokost

Aruba lar deg bade i krystallklar sjø og har noen av verdens vakreste strender. Opplev solnedgangen under en rolig og romantisk middag på standen, eller på en god restaurant med etterfølgende uteliv. Aruba ligger utenfor orkanbeltet og har deilig, stabilt vær hele året. Våre nøye utvalgte hoteller er fordelt på områdene Palm Beach, Eagle Beach og Druif Beach.
Reisemål Aruba
Anbefalt for

14 netter fra kr. 85.357,- for 6 voksne i leilighet med 3 soverom og bad

Bo på Mauritius for en kortere eller lengre periode i en romslig leilighet eller villa rett ved sjøen. Våre leiligheter og villaer er fullt utstyrte, har høy standard og flott beliggenhet. Servicetilbudet står ikke mye tilbake for det som tilbys av hotellene. Man kan for eksempel bestille en kokk som kommer og lager maten, serverer og tar oppvasken.
Reisemål Mauritius
Anbefalt for

14 netter fra kr 52.589,- for
2 voksne og 2 barn med frokost inkludert

Curacao passer for familier på utkikk etter en spennende øy med vakre strender. Her er det noe å finne på for både voksne og barn. Øya er preget av sin nederlandske arv og sin nærhet til Sør Amerika, blandet med karibisk atmosfære. Curacao er populær blant familier og har et bra tilbud av hoteller med store leiligheter og villaer.
Reisemål Curacao

15 dager / 14 netter

En flott kombinasjon av både øyer, og fantastiske luksushoteller. Lemuria Resort på Praslin og Banyan Tree Seychelles på Mahe ligger ved storslåtte strender, som Anse Lazio som er kåret til en av verdens fem vakreste strender. Lemuria Resort tilbyr også en 18-hulls mesterskaps golfbane.
Reisemål Seychellene
Anbefalt for

11 dager / 10 netter

San Jose | Manuel Antonio
Besøk Manuel Antonio på stillehavsiden av Costa Rica. Manuel Antonio er kjent for sin flotte nasjonalpark med mange forskjellige dyre- og plantearter, i tillegg til noen av de vakreste strendene man kan tenke seg. Området rundt Manuel Antonio byr på mange muligheter for aktiviteter, eller rett og slett bare late dager på stranden.
Reisemål Costa Rica
Anbefalt for

Valgfri reiselengde

Er dere ute etter en fredelig ferie der hovedformålet er bading og soling på vakre og nesten uberørte sandstrendene, da er Pangkor det perfekte stedet.I tillegg kan både store og små være med på forskjellige vannsportaktiviteter som seiling, vindsurfing, snorkling og havfiske. Pangkor består av små sjarmerende fiskerlandsbyer, tropisk vegetasjon og et yrende dyre- og fugleliv og har relativt lite turisme. Pangkor har et stabilt tropisk klima med sommertemperaturer på rundt 30 °C hele året. Det er mest utrygt for regn i perioden november-januar.
Reisemål Pangkor

Skredderydd reise
valgfri reiselengde

Paradisøya Tioman ligger på østkysten av Malaysia. Tiomans skjønnhet ligger i dens fosser, utallige fjellbekker, store strekninger av jungel og flotte strender med klart vann som vrimler av fisk og korallformasjoner. Her står tiden nesten stille, og hele familien kan få ro i sjelen under vaiende palmer.
Reisemål Tioman Island
Anbefalt for

13 dager / 12 netter
fra kr 43.400,- for to personer

I tillegg til de berømte naturattraksjoner som Mount Kinabalu og Kinabalu Botaniske Park er Kota Kinabalu et ypperlig sted for en avslappet badeferie. Hvite sandstrender med rik tilgang til skyggefulle palmer, snorkling på Tunku Abdul Rahman National Park, søndagsmarkedet på Mengkabong Water Village og shopping er blant de mange aktiviteter som Kota Kinabalu har å by på.
Reisemål Sabah

14 netter fra kr. 50.090,- for to personer i dobbeltrom

Omgitt av vakre sandstrender og flotte hotellanlegg, er Langkawi det perfekte sted for rolige og late feriedager. Her finner dere alt dere kan ønske for en vellykket ferie. Vil dere komme litt bort fra solstolene, har Langkawi utallige utflukter å by på. Dere kan f.eks. ta en spennende båttur for å se aper og ørner på nært hold i mangroveskogen.
Reisemål Langkawi

14 netter fra kr. 56.568,- for to personer i dobbeltrom

Turen starter med et tredagers opphold i Kuala Lumpur, byen som sitrer av spenning døgnet rundt. Reisen går så videre til Georgetown som er hovedstaden på Penang og som omtales som «Orientens Perle». Turen avsluttes med seks netter på Langkawi, med hvite sandstrender, flotte hoteller, hyggelige mennesker, personlig service - og ikke minst, god mat.
Reisemål Malaysia

14 netter fra kr. 54.062,- for to personer i dobbeltrom

På denne turen ender dere opp på den private øya Pangkor Laut, hvor dere bor på et fantastisk hotell - og også finner en av de vakreste strendene i Malaysia. Men før det blir det spennende dager i storbyen Kuala Lumpur, etterfulgt av noen dager i verdensarvbyen Georgetown, hovedstaden på Penang. Hit valfarter folk blant annet for å spise gatematen som byen er kjent for.
Reisemål Malaysia
Bonaire og Curacao ligger kun en 30 minutters flytur fra hverandre og er derfor enkle å kombinere. Start ferien på Bonaire med leiebil. Her kan man kjøre rundt for å se spennende natur, i tillegg til at man får enkel adgang til flotte dykkesteder. På Curacao kan man nyte late dager på en av de mange vakre strendene, eller man kan besøke hovedstaden, Willemstad, kjent for sine historiske bygninger fra kolonitiden.
Reisemål Bonaire
Anbefalt for

14 netter fra kr 37.176,-
for 2 personer med frokost inkludert

Curacao har klart vann, med et undervannsliv som byr på fantastiske muligheter for snorkling og dykking. De hvite strendene er akkurat slik man forestiller seg at en vakker, karibisk strand skal være. Det finnes fortsatt strender og bukter som er uberørte, og som er verdt et besøk. Hovedstaden, Willemstad, består av fargerike bygninger i Nederlandsk kolonistil og har fortsatt et flytende marked, samt en rekke hyggelige restauranter.
Reisemål Curacao

12 netter fra 74.899,- for 2 voksne og 2 barn, med all inclusive

Aruba har en avslappet stemning som passer perfekt for en bekymringsløs familieferie. De lange sandstrendene egner seg godt for barn, og øya har aktiviteter som passer for hele familien. Av disse kan vi nevne snorkling, sommerfuglparken, ridning og turer i nasjonalparken. Aruba er en trygg øy og holder høy standard på det meste.
Reisemål Aruba
Anbefalt for


Ibsen Reiser AS
Gamle Ringeriksvei 125
1356 Bekkestua
Telefon: (+47) 22 83 92 15
Foretaksregisteret NO 994906348 MVA
Les mer om Ibsen Reiser...

Trygghet

RGF logo iata logo

Kvalitet

Når dere reiser med Ibsen Reiser er dere garantert høy kvalitet. Våre vilkår er i henhold til «Alminnelige vilkår for pakkereiser», og vi stiller lovbestemt garanti til Reisegarantifondet.
Les mer om oss...