Pantanal

Pantanal

Pantanal er verdens største lavtliggende våtmarksområde. I perioder blir hele området oversvømmet av vannet fra elven Paraguay og dens sideelever. Pantanal er den naturlige habitat for mange forskjellige reptiler, fisk og pattedyr som alle forflytter seg når regntiden setter inn. Dets økosystem omfatter et helt eksepsjonelt stort antall forskjellige fuglearter og er et virkelig paradis for de forskjelligste fargesprakende papegøyearter, blant annet den truede arten Hyabinth Macaw. Pantanal i Mato Grosso omfatter et område på mer enn 100.000 kvadratkilometer nesten uberørt villmark og dyreliv. I regntiden (november til april) er store deler dekket av vann. I denne enorme “sjøen” stikker det bare opp en liten “øy” her og der, hvor du kan finne isolerte kvegfarmer (Fazendas) og lodger.

Mer informasjon om Pantanal fra Store norske leksikon.

4 dager / 3 netter


Ordet Pousada betyr «hvilested». Og Pousada do Rio Mutum er konstruert i henhold til internasjonale standarder som hensyntar kravene til moderne øko-turisme og sportsfiske. Rio Mutum ligger mellom innsjøene Sia Mariana og Chacorore, innenfor en av de vakreste regioner av Pantanal Mato Grosso.


Ibsen Reiser AS
Gamle Ringeriksvei 125
1356 Bekkestua
Telefon: (+47) 22 83 92 15
Foretaksregisteret NO 994906348 MVA
Les mer om Ibsen Reiser...

Trygghet

RGF logo iata logo

Kvalitet

Når dere reiser med Ibsen Reiser er dere garantert høy kvalitet. Våre vilkår er i henhold til «Alminnelige vilkår for pakkereiser», og vi stiller lovbestemt garanti til Reisegarantifondet.
Les mer om oss...