Buenos Aires

Buenos Aires har fått sitt navn etter de sjøfarendes skytshelgen Ciudad de Nuestra Señora Santa Maria del Buen Aire. Men byen gjør også ære på navnene «Dronningen av la Plata», «Tangoens hjemby» og «Sør-Amerikas Paris». Selve byen, the Capital Federal, har over tre millioner innbyggere – porteños som de kaller seg, mens hele hovedstadsområdet, Gran Buenos Aires, har rundt 14 millioner.

Byen er et konglomerat av historiske bygninger og moderne arkitektur; av eksklusive butikker og et yrende natteliv, og et spektakulært utvalg av kulturbegivenheter året rundt. Fra den fattige, men fargerike bydelen La Boca, til det pulserende og levende Palermo, til det mer hippe og tradisjonelle San Telmo, til det nye, stilige Puerto Madero, til det Paris-lignende Recoleta – Buenos Aires har så mye å by på at det er vanskelig å få med seg alt. Byen er sterkt påvirket av europeisk kultur, men har likevel sitt spesielle særpreg. Latinamerikanske farger, rytmer, duft og smak blandes med europeisk eleganse, stil og dannelse. Kulturen, språket, folkloren, musikken og dansen er rent argentinsk. Og tangoen er overalt, fra tangodanserne som formidler hjerte og smerte på et torg en sen kveld, til musikken som strømmer ut fra butikker og restauranter og skingrer ut av høyttalerne i taxiene. Og bare noen kilometer fra byen ønsker historiske ranchos og små landsbyer besøkende velkommen med sine sjarmerende og vel bevarte gauchotradisjoner.

Reiser som inkluderer Buenos Aires

 • Rundreise Buenos Aires - Iguazu - Salta - Cafayate - Mendoza
  Rundreise Buenos Aires - Iguazu - Salta - Cafayate - Mendoza

  18 dager / 17 netter fra kr. 106.100,- for to personer i dobbeltrom

  Rundreise med fire netter i Buenos Aires med tango og utflukt til pampasen hvor dere får oppleve livet på en estancia. Videre til Iguazu for å beskue ett av verdens underverk. Så til Saltas vakre ørkenlandskap og Fjellet med de syv farger. Deretter Mendoza med vin og Andesfjellene. Underveis bor dere på utmerkede hoteller og blir tatt vel vare på av våre lokale representanter.
  Les mer...
 • Rundreise med Buenos Aires - Iguazu og Rio de Janeiro
  Rundreise med Buenos Aires - Iguazu og Rio de Janeiro

  15 dager / 14 netter fra kr. 92.200,- for to personer i dobbeltrom

  Her får dere oppleve tango i tangoens hovedstad, beskue ett av verdens vakreste underverk fra både argentinsk og brasiliansk side, samt kose dere noen dager på stranden i verdensmetropolen Rio de Janeiro. Underveis bor dere på utmerkede hoteller og blir tatt vel vare på av våre lokale representanter og guider.
  Les mer...
 • Buenos Aires – Peninsula Valdes – Mendoza
  Buenos Aires – Peninsula Valdes – Mendoza

  13 dager / 12 netter

  Denne turen tar deg til på østkysten av Patagonia. Her får du oppleve hvaler, delfiner, sjøelefanter, sjøløver og en koloni på over en halv million pingviner. I Mendoza kan du nyte et glass vin på en herregård og se Andesfjellene i horisonten. Du får besøke noen av områdets beste vingårder og nyte et tradisjonelt asado måltid. Turen avsluttes i Buenos Aires der du får besøke de ulike bydelene, oppleve et fantastisk tangoshow, og shoppe i de mange butikkene.
  Les mer...
 • Rundreise Buenos Aires – Estancia og Iguazu
  Rundreise Buenos Aires – Estancia og Iguazu

  13 dager / 12 netter

  Start reisen din i Buenos Aires, ofte omtalt som «Sør-Amerikas Paris». Fortsett til pampasen utenfor Buenos Aires og bo på en typisk argentinsk estancia. Her kan du slappe av i landlige omgivelser, ri, gå turer og spise tradisjonell argentinsk mat rett fra grillen. Fra den avslappende tilværelsen på estanciaen går turen videre til et av verdens mest spektakulære naturopplevelser, fossefallene i Iguazu. Iguazufallene ligger på grensen mellom Argentina, Brasil og Paraguay.
  Les mer...


Ibsen Reiser AS
Gamle Ringeriksvei 125
1356 Bekkestua
Telefon: (+47) 22 83 92 15
Foretaksregisteret NO 994906348 MVA
Les mer om Ibsen Reiser...

Trygghet

RGF logo iata logo

Kvalitet

Når dere reiser med Ibsen Reiser er dere garantert høy kvalitet. Våre vilkår er i henhold til «Alminnelige vilkår for pakkereiser», og vi stiller lovbestemt garanti til Reisegarantifondet.
Les mer om oss...