Seychellene

Denne bryllupsreisepakken innholder opphold på to av de flotteste hotellene på øyene Praslin og Mahe. Dere vil få oppleve Seychellene på det mest romantiske, og kan nyte dagene på strender som Anse Lazio, kåret til en av verdens fem vakreste strender.
Tilbring dagene under bryllupsreisen på et av de flotteste resort-hotellene på Seychellene. Constance Ephelia Resort grenser til to av Mahes vakreste strender. Hotellet har alle de fasiliteter man kan ønske seg for en vellykket bryllupsreise på Seychellene.

15 dager / 14 netter

En flott kombinasjon av både øyer, og fantastiske luksushoteller. Lemuria Resort på Praslin og Banyan Tree Seychelles på Mahe ligger ved storslåtte strender, som Anse Lazio som er kåret til en av verdens fem vakreste strender. Lemuria Resort tilbyr også en 18-hulls mesterskaps golfbane.
Det er ikke alle som får oppleve en bryllupsreise til en privat drømmeøy, med fine hvite strender og et rikt undervannsliv i sjøen. Vi skreddersyr opphold på flere av Seychellenes eksklusive øyer, og gjerne i kombinasjon med Mahé, Praslin eller La Digue.


Ibsen Reiser AS
Gamle Ringeriksvei 125
1356 Bekkestua
Telefon: (+47) 22 83 92 15
Foretaksregisteret NO 994906348 MVA
Les mer om Ibsen Reiser...

Trygghet

RGF logo iata logo

Kvalitet

Når dere reiser med Ibsen Reiser er dere garantert høy kvalitet. Våre vilkår er i henhold til «Alminnelige vilkår for pakkereiser», og vi stiller lovbestemt garanti til Reisegarantifondet.
Les mer om oss...