Kombinasjon Kuala Lumpur - Penang - Langkawi

14 netter fra kr. 56.568,- for to personer i dobbeltrom

Turen starter med et tredagers opphold i Kuala Lumpur, byen som sitrer av spenning døgnet rundt. Reisen går så videre til Georgetown som er hovedstaden på Penang og som omtales som «Orientens Perle». Turen avsluttes med seks netter på Langkawi, med hvite sandstrender, flotte hoteller, hyggelige mennesker, personlig service - og ikke minst, god mat.


3 netter i Kuala Lumpur
Start ferien med et tredagers opphold i byen som sitrer av spenning døgnet rundt, Kula Lumpur. Bli kjent med byen i løpet av en 3 timers by-sightseeing om kvelden. Blant høydepunktene er besøk til markedet på Chinatown og Sri Mahamariamman-templet. Utflukten avsluttes med middag med fantastisk utsikt over Kuala Lumpur - 282 meter over bakken i Kuala Lumpur Tower.

I Kuala Lumpur bor dere på:

3 netter på Penang
Reisen går så videre til Georgetown, som er hovedstaden på Penang. Opplev «Orientens Perle» mens dere sitter i en blomsterdekorert trishaw. Dere får besøke Fort Cornwallis, Weld Quay, Khoo Kongsi og Street of Harmony. Penang er også kjent for sine kulinariske spesialiteter, så reis ikke herfra uten å smake på delikatessene!

I Penang bor dere på:6 netter på Langkawi
Avslutt denne historiske og kulturelle turen med et opphold på Langkawi. Hvite sandstrender, flotte hoteller, hyggelige mennesker, personlig service og ikke minst god mat, er det som kjennetegner øya. Få med deg mating av Langkawis berømte ørner. Vi har også lagt inn et kveldscruise med middag og drikke.

Dere kan velge mellom følgende hoteller på Langkawi:
Ibsen Reiser AS
Gamle Ringeriksvei 125
1356 Bekkestua
Telefon: (+47) 22 83 92 15
Foretaksregisteret NO 994906348 MVA
Les mer om Ibsen Reiser...

Trygghet

RGF logo iata logo

Kvalitet

Når dere reiser med Ibsen Reiser er dere garantert høy kvalitet. Våre vilkår er i henhold til «Alminnelige vilkår for pakkereiser», og vi stiller lovbestemt garanti til Reisegarantifondet.
Les mer om oss...