Sipadan / Kapalai dykkepakke

5 dager / 4 netters tilvalgspakke på Borneo fra kr 11.445,- per person

Både ferske og erfarne dykkere bør unne seg et besøk på Sipadan Island, der undervannslandskapet er så mangfoldig at det er kåret til ett av verdens fem beste dykkesteder. Her ligger det unike hotell Sipadan Kapalai Dive Resort, bygget på påler i vannet. Sipadan er dannet av levende koraller, oppvokst på toppen av en utdødd vulkan som i sin tid løftet seg 600 meter fra havbunnen.
Her dykker dere rutinemessig blant sjeldne scener som flokker av greenback- og hawksbill-skilpadder i paringstiden, stimer av barracuda og storøyd trevally i tornadoliknende formasjoner, og pelagiske arter som mantarokke, eaglerokke, hammerhai og hvalhai. Bare et steinkast unna er Sipadans nesten like berømte naboer, Mabul Island og Kapalai Island, som tilbyr dykkere og badere et makrokosmos av uoppdagede skatter som sjøhester, bleksprut, nakensnegler, marulker og reker.

Denne pakken kan bestilles alene eller inkluderes i én av våre rundreiser. Dere kan reise når dere vil - alle våre reiser går med rutefly. Benytt reiseruten som den er, eller be oss om å tilpasse den etter deres ønsker om andre romtyper eller et annet antall netter. Vi har selv besøkt stedene vi tilbyr.

Dag 1
Dere blir møtt ved ankomst Tawau flyplass og kjørt til Semporna brygge for å ta båten til Kapalai. Ved ankomst til øya sjekker dere inn og gjør dere klare til et introduksjonsdykk kl. 11.00 og et guidet dykk fra båt kl. 15.00. Resten av dagen er til egen disposisjon. Overnatting på Sipadan/Kapalai Island Resort.

Lunsj og middag.
Dag 2
Frokost på hotellet. 3 guidete dykk fra båt, og ubegrenset antall dykk fra brygga foran dykkersenteret. Vær vennlig og finne en å dykke sammen med. Deltakere med dykkersertifikat for viderekommende kan også velge å foreta nattdykk ved dykkersenteret. (Også her må man finne en å dykke sammen med). Ellers er tiden til egen disposisjon. Overnatting på Sipadan/Kapalai Resort.

Frokost, lunsj, ettermiddagste med snacks, middag.Dag 3
Frokost på hotellet. Etter frokost blir det 3 guidete dykk fra båt, og mulighet for et ubegrenset antall dykk fra brygga foran dykkersenteret. Vær vennlig å finn en å dykke sammen med. Deltakere med dykkersertifikat for viderekommende kan også velge å foreta nattdykk ved dykkersenteret. Ingen instruktør, også her må man finne en å dykke sammen med. Ellers er tiden til egen disposisjon. Overnatting på Sipadan/Kapalai Resort.

Frokost, lunsj, ettermiddagste med snacks, middag.
Dag 4
Samme program som dag 3.
Dag 5
Frokost på hotellet.Transport fra Kapalai til flyplassen.

Frokost.
Viktig informasjon:
Alle besøk på Sipadan Island, også for å dykke, forutsetter tillatelse fra Sabah Parks Management som er den instans som utsteder besøkstillatelser. Det totale daglige antall besøkende og dykkere er begrenset. Alle besøkstillatelser må være betalt på forhånd. Vi ordner dette samtidig med bestillingen. Dere kan også dykke på Kapalai, Mabul, Siamil eller Roach Reef, hvor det ikke er noen begrensninger for hvor mange som kan dykke.

Det er mulig å ha kortere eller lengre opphold på Kapalai Dive Resort.

Priseksempel:

1/4-2015 til 31/3-2016: Kroner 11.445,- (be om pris for ikke-dykkere og/eller flere netter)
Prisen gjelder per person i dobbeltrom.
Våre pakker inkluderer:
* Ankomst og avreise transport mellom Tawau flyplass og Kapalai Dive Resort
* Overnatting i dobbeltrom.
* Måltider på øya, slik de er beskrevet over.
* Tre guidete båtdykk daglig, bortsett for ankomst og avreisedag.
* Tillatelser til å dykke på Sipadan Island.
* Luft og bly/belter.
* Fritt antall dykk fra bryggen på Kapalai Dive Resort.
Pakken inkluderer ikke:
* Dykkeutstyr.
Det er mulig å leie utstyr, men det er et begrenset utvalg. Gi oss derfor beskjed ved bestilling.
* Fly til Tawau (Ibsen Reiser hjelper selvfølgelig med fly).
Ibsen Reiser AS
Gamle Ringeriksvei 125
1356 Bekkestua
Telefon: (+47) 22 83 92 15
Foretaksregisteret NO 994906348 MVA
Les mer om Ibsen Reiser...

Trygghet

RGF logo iata logo

Kvalitet

Når dere reiser med Ibsen Reiser er dere garantert høy kvalitet. Våre vilkår er i henhold til «Alminnelige vilkår for pakkereiser», og vi stiller lovbestemt garanti til Reisegarantifondet.
Les mer om oss...