Lankayan dykkepakke

4 dager / 3 netters tilvalgspakke på Borneo fra kr 8.475,- per person

Lankayan Island er ideelt egnet for dykkere, og er et uberørt lite paradis med endeløse hvite sandstrender. Lankayan Island Resort har 23 rom og er det eneste hotellet på øya. Her slapper du av og lader batteriene i elegante, utsøkte strandhytter, der du inntar frokosten på bambusterrassen mens du iakttar unge svartfinnehaier på morgenjakt blant revene få meter under deg.
Lankayan Island er en populær dykkedestinasjon, med regelmessige observasjoner av de gigantiske, ufarlige hvalhaiene i vandringsesongen fra mars til mai.

Mellom juni og september er det mange havskilpadder som legger sine egg på øyas strender. Det er mulig å bli med å se på skilpaddene når de legger egg, og når babyskilpaddene har klekket og søker veien til sjøen.

Denne pakken kan bestilles alene eller inkluderes i en lengre rundreise. Dere kan reise når dere vil - alle våre reiser går med rutefly. Benytt reiseruten som den er, eller be oss tilpasse den etter deres ønsker om andre romtyper eller et annet antall netter. Vi har selv besøkt stedene vi tilbyr.

Dag 1
Dere blir møtt ved ankomst Sandakan flyplass for å bli kjørt til Sandakan Yacht Clubs brygge for båttransport til øya Lankayan. Ved ankomst sjekker dere inn. Etter lunsj blir det et introduksjonsdykk, deretter er tiden til egen disposisjon. Overnatting på Lankayan Island Resort.

Lunsj og middag.
Dag 2
Frokost på hotellet. 3 guidete dykk fra båt, og ubegrenset antall dykk fra brygga foran dykkersenteret. Vær vennlig og finn en å dykke sammen med. Deltakere med dykkersertifikat for viderekommende kan også velge å foreta nattdykk ved dykkersenteret. (Også her må man finne en å dykke sammen med). Ellers er tiden til egen disposisjon. Overnatting på Lankayan Island Resort.

Frokost, lunsj, ettermiddagste og middag.Dag 3
Frokost på hotellet. 3 guidete dykk fra båt, og ubegrenset antall dykk fra brygga foran dykkersenteret. Deltagere med dykkersertifikat for viderekommende kan også velge å foreta nattdykk ved dykkersenteret (også her må man finne en å dykke sammen med). Ellers er tiden til egen disposisjon. Overnatting på Lankayan Island Resort.

Frokost, lunsj, ettermiddagste med snacks og middag.
Dag 4
Frokost på hotellet. Forlat Lankayan kl. 07.00. Transport til Sandakan flyplass.

Frokost.

Priseksempel for dykkere i 4 dager / 3 netter:

1/4-2015 til 31/3-2016: Kroner 8.475,-  (be om pris for ikke-dykkere og/eller flere netter)
Prisen gjelder per person i dobbeltrom, slik turen er beskrevet over.
Vår pakke inkluderer:
* Transport fra Sandakan flyplass til/fra brygge
* Transport med båt til/fra Lankayan
* Måltider, slik de er beskrevet over.
* Tre guidete båttdykk daglig, bortsett fra ankomst og avreise dagene
* Luft og bly/belter.
Pakken inkluderer ikke:
* Dykkerutstyr.
Det er mulig å leie utstyr, men det er et begrenset utvalg. Gi oss derfor beskjed ved bestilling.

Ibsen Reiser AS
Gamle Ringeriksvei 125
1356 Bekkestua
Telefon: (+47) 22 83 92 15
Foretaksregisteret NO 994906348 MVA
Les mer om Ibsen Reiser...

Trygghet

RGF logo iata logo

Kvalitet

Når dere reiser med Ibsen Reiser er dere garantert høy kvalitet. Våre vilkår er i henhold til «Alminnelige vilkår for pakkereiser», og vi stiller lovbestemt garanti til Reisegarantifondet.
Les mer om oss...